Popularna grupa S.A.R.S. održat će dva koncerta zaredom u zagrebačkom Domu sportova. Datumi ovog dvodnevnog spektakla su 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

Također, bendu će se pridružiti i njihovi prijatelji iz također popularne grupe Ničim izazvan, s kojima su već snimili pjesmu “Glupost”.

S.A.R.S. ovim koncertima promovira aktualni album simboličnog naziva Poslednji album, budući da je ovo zadnji format klasičnog albuma kojeg ćemo od ove grupe imati prilike vidjeti, jer albume smatraju zastarjelim formatom, stoga će objavljivati ubuduće samo singlove.

“Sretni smo i uzbuđeni zbog predstojećih koncerata u Zagrebu. Dva dana Velike dvorane Doma Sportova će biti ispit i kruna naše dosadašnje karijere, bend se aktivno priprema za te koncerte i isporučit ćemo nenormalnu količinu energije oba dana!” – izjavio je Žarko Kovačević, frontman banda S.A.R.S.

SARS-2

Foto: Kristina Josić

Uz sve to, S.A.R.S. je održao 3. rujna neobičan photoshooting ispred zagrebačke Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević. U bolničkoj odjeći karakterističnoj za slučajeve zaraznih bolesti, grupa je najavila epidemiju dobre glazbe u hrvatskoj metropoli.

 

Ulaznice možete ih kupiti u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu, a cijena ulaznice do 20.10. je 90 kn, za fan pit 120 kn, dok je na dan koncerta cijena 110 kn, a za oba dana redovne su 120, a fan pit 170 kuna.

Event pogledajte OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE