Ovoga puta nešto mrvicu drugačije od prethodnih Pozitivnih koncerata. Dvanaestu godinu za redom manifestacija se održava u Zagrebu, uz poneke promjene prostora tokom godina. U početku bila je to Tvornica kulture od 2005. godine, 2010. seli se u Cibonu, da bi se od 2011. održavao u Velikoj dvorani Doma sportova. Ove godine datum održavanja je 2. prosinca, a organizatori su spremili line up koji odskače od prethodnih izdanja, i to u dobrom smislu.

 

Naime, tokom gotovo 5 sati ovogodišnjeg programa na pozornicu će stati mlada hrvatska kantautorica Luce, najveća glazbena diva Josipa Lisac, Darko Rundek i njegov Cargo Trio te Bajaga & Instruktori. Izvođači su to kojima je ovo premijerni nastup na najdugovječnijem domaćem dvoranskom koncertu. Program se i ove godine, već tradicionalno, održava u sklopu organizacija HUHIV te LAA (Los Angeles Agency) povodom Svjetskog dana AIDS-a uz snažnu edukativnu poruku.

 

Cijena ulaznice do 1. listopada iznosi 70 kn, od 1. listopada do 1. prosinca 80 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 90 kn. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE