Kraljevska_zona_Špancirfesta_dnevni_i_vecernji_program

Nakon što su objavljeni svi glazbeni izvođači, kompletna satnica i raspored, uz brojne kreativne sadržaje i ulične umjetnike, Špancirfest tjedan dana prije svoga otvorenja predstavlja novinu – Kraljevsku zonu.

O čemu je točno riječ? Smještena u parku kod Starog grada, Kraljevska zona novost je na ovogodišnjem Špancirfestu, gdje će posjetitelji moći uživati u vrhunskoj gastronomiji i nastupima novih glazbenih imena na festivalu. Tako će u večernjim satima na pozornici Kraljevske zone svirati 11 popularnih hrvatskih bendova i izvođača, a to su redom:

PETAK, 19.8. – Zabranjeno Pušenje

SUBOTA, 20.8. – Neki novi klinci (Balašević tribute band)

NEDJELJA, 21.8. – Leteći Odred i Teška Industrija

PONEDJELJAK, 22.8. – Opća Opasnost

UTORAK, 23.8. – Picksiebner

SRIJEDA, 24.8. – Atomsko Sklonište

ČETVRTAK, 25.8. – Elemental

PETAK, 26.8. – Gustafi

SUBOTA, 27.8. – Kawasaki 3p

NEDJELJA, 28.8. – Žiga i bandisti

 

Također, održavat će se i Street Food festival (u sklopu kojeg će se održati i kulinarski show), gdje će se moći isprobati specijaliteti iz najboljih hrvatskih restorana, a svoje umijeće će po prvi put predstaviti i Klub ljubitelja janjetine.  Na prostoru ove zone posjetitelji će moći uživati i u Cocktail baru, pivnici s velikim izborom piva te Whiskey baru. Uz sve to, svaki dan od 14 sati održavat će se i show popularnih barbera iz Polyboy barber shopa, a za kolekcionare, Dirty Old Shop cijeli će dan držati svoju ponudu ploča i majica otvorenom.

Cijeli program i više informacija o Kraljevskoj zoni nalazi se na službenoj web stranici Špancirfesta  www.spancirfest.com/program .

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE