Nevrijeme nas ovo ljeto izgleda veoma spretno pogađa po festivalskim terminima, pa je tako nakon otkazanog Backyard Art Festivala, otkazanog prvog vikenda Pannonian Challengea te problema na Fresh Island Festivalu i Ultra Musicu, 9. Ferragosto Jam također morao zatvoriti svoja vrata za posjetitelje, nakon olujnog nevremena u večernjim i noćnim satima s petka na subotu.

13958158_1067067440038503_48417370931105305_o

Nakon što su Josipa Lisac i Atheist Rap sinoć nastupali za vrijeme vjetra i kiše, Mašinko i Elemental bili su primorani otkazati nastup zbog grmljavinskih povremenih pljuskova, a danas, kada trebaju nastupati Bajaga, Bad Copy, Pipsi, Six Pack, Laka, Miki Solus, Brut, Fajrunt na Piknik Stageu te Moz, Bassinga!, Beat Busters, D’Noizz i Ervin Mandari na DobroJutro Stageu i Lovely Quinces, Domagoj Šimek, Lady Jelena i Ognjen Čudnoređe na Izštekanom Stageu, organizatori su na službenoj Facebook stranici rekli sljedeće:

“Dragi posjetitelji Ferragosta,
kao što ste već mnogi mogli vidjeti, jak vjetar i kiša noćas su nam srušili glavnu pozornicu na Piknik Stageu i primorani smo na našu najveću žalost otkazati sve preostale koncerte.
Na info pultu od 10:30 možete dobiti sve informacije i potvrditi povratne karte za vlak.
[PRIJEVOZ] U 10:30 kreću busevi od restorana na ulazu prema jezeru i vozit ćemo do kolodvora dok god bude potrebe.
Informacije o povratu novaca objavit ćemo uskoro, pratite naše Facebook stranice. Svakako čuvajte svoje narukvice jer samo uz njih moći ćemo izvršiti povrat novca.”

Ni vječno sunčano Slavonsko Zrće nije uspjelo izbjeći utjecaj prirode, stoga se nadamo da se u ljepšem izdanju vidimo dogodine.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE