Kako smo nažalost svjedočili otkazivanju 2. Backyard Art Festivala, zbog loših vremenskih (ne)prilika i konstantnog padanja kiše tijekom vikenda između 15. i 17. srpnja, organizatori su bili primorani radi sigurnosti posjetitelja i kampera (festival se održava u prirodi u parku) otkazati festival do daljnjega.

Kao alternativu, organizatori su kreirali BAF Unplugged, koji će se održati od 12. do 13. kolovoza.

11750727_681741695260020_7496700378310874160_n

U petak, 12. kolovoza, održat će se radionica digitalne fotografije na kojoj će polaznici steći nova znanja i iskustva vezana uz digitalnu fotografiju. Stečena nova znanja odmah će pokušati primijeniti i u praksi, a temeljit će se na fotografiranju po Donjem Miholjcu. Na kraju će biti odabrano i 50 radova koji će biti dio online izložbe. Za radionicu je potrebno ponijeti vlastitu fotografsku opremu te dobru volju, a poželjno je doći na dva kotača zbog cirkuliranja po gradu.

Idući dan, 13. kolovoza, u 17 se sati otvara izložba stripa u prostoru bivše papirnice Petar Pan, a organizira je Udruga StripOs iz Osijeka. Isti dan će se od 18 sati održavati i akustična svirka, BAF unplugged, u srednjem parku kod paviljona, a izvođači još nisu objavljeni. Pod organizatorskom palicom kluba mladih Garaža Belišće odvijat će se radionica žongliranja, a radionicu izrade balona od sapunice vodit će Udruga Migra. Posjetitelji će moći razgledati i kreativne štandove na kojima će moći kupiti različite kreativne sitnice. Ako posjetitelje ne ponese ritam akustične svirke, moći će se rasplesati uz zumbu koja će se također održati u srednjem parku.

Event na Facebooku pogledajte OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE