Još dva dana preostala su do koncertnog spektakla u splitskoj Spaladium Areni, a riječ je o svima dobro znanom koncertu heavy metal sastava Iron Maiden. Počnimo redom s nekim važnim informacijama i satnicama za sve one koji planiraju biti dio publike 27. srpnja.

 

Za početak, što se tiče Fan zone, ona će biti održana ispred same Spaladium Arene gdje će svi zainteresirani fanovi moći provoditi skoro cijeli dan prije koncerta u večernjim satima, vješati svoje zastave, banere, kupiti merchandise benda, albume i sve što ide uz to (naravno, i popiti pokoje pivo). Od podneva pa nadalje plato i ulica ispred dvorane bit će pretvorena u navedeni kutak za fanove. Zbog Fan zone zatraženo je zatvaranje ulica ispred Arene, od kružnog toka u Zrinsko Frankopanskoj do skretanja u Plodine u Putu Supavla u vremenu od 12:00 27. srpnja do 2:00 ujutro nakon koncerta.

 

Satnica za srijedu glasi: 

12:00 Fan zona ispred Spaladiuma
13:00 Početak zamjene Headbangers Pit ulaznica za narukvice
18:00 Otvaranje Spaladiuma
19:30 The Raven Age
20:50 Iron Maiden
Svi dostupni i funkcionalni ulazi u dvoranu bit će otvoreni za posjetitelje, a savjetuje se svima da dođu ipak ranije zbog temeljitih pretraživanja pri ulasku. Također, važno je napomenuti svima kako je zabranjeno unošenje pića i hrane te bilo kakve profesionalne i poluprofesionalne audio i video opreme za snimanje (fotoaparati, kamere, tableti itd.)
iron-maiden-32730325fe12ffcef7dd48d5cda42441_view_article_new
Oni koji imaju Headbangers Pit ulaznice morat će ih zamijeniti za narukvice prije ulaska u dvoranu i početka koncerta. To će moći obaviti u periodu od 13 h do 22:30 h na štandu ispred arene koji će biti vidljivo označen. Vlasnici Headbangers Pit narukvica u Spaladium će ulaziti na poseban, označen ulaz.
Ostalo je manje od 100 ulaznica u slobodnoj prodaji, od kojih je dio za Donju tribinu, a nešto više njih za Gornju tribinu. Sve ostalo je rasprodano.
Iron Maiden management i LAA mole fanove da kupuju ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima.
Službena prodajna mjesta:
• Online na www.eventim.hr
• Split: Dancing bear
• Zagreb: Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius, Dancing Bear
• Rijeka: Dallas Music Shop
• Osijek: Dancing Bear
• Sva ostala prodajna mjesta Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu.
Ne zaboravite pit puno tekućine u areni i van nje. Bit će velike vrućine, a koncert je u zatvorenom. Mixeta portal vam želi dobar provod i vidimo se za dva dana u Spaladiumu!
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE