13173897_460121774186893_8612400978410565528_n

U moru festivala koje će obilježiti ovo ljeto predstavljamo vam Aero Rock koji će se održati u razdoblju od 22. do 24. srpnja. Smješten u Kraljevu (Srbija) na sportskom aerodromu Brege festival je ovo koji svoje posjetitelje planira privući ne samo glazbenim programom, već i brojnim popratnim sadržajima.

No, krenimo od početka. Prvog dana festivala na glazbenoj pozornici nastupit će Filozofina, Artan Lili, Osvajači i S.A.R.S. , dok će drugi dan, 23. srpnja publika imati priliku uživati u nastupima sastava irieFM, Kolja i grobovlasnici, Atomsko Sklonište, YU Grupa i Riblja Čorba.

Treći dan festivala zakazan je za aero-miting, na kojem će nastupiti brojni avio klubovi kako iz Srbije tako i iz ostatka regije. Uz sve do sada navedeno svi posjetitelji će imati priliku oprobati se u spuštanju paraglajdingom i padobranom što će zasigurno privući mnoge zaljubljenike u adrenalinska uzbuđenja. Ako ste pomislili da je ovdje kraj, organizatori su za svoje posjetitelje pripremili i natjecanje avio modelara.

Što se tiče smještaja organizatori su se pobrinuli da posjetitelji i u tom segmentu budu adekvatvno osigurani, pa je na udaljenosti od 300 metara od samog događaja osiguran prostor za kampove za sve one koji festival žele ispratiti do kraja.

Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 700RSD (5.67€), dok će festivalska karta za oba dana glazbenog programa iznositi 1000RSD (8.1€). Ulaz na treći dan festivala bit će BESPLATAN.
Svi zainteresirani ulaznice mogu kupiti u Laguna knjižarama te OMV benzinskim crpkama kao i online na portalu Eventim.rs.

 

NAGRADNA IGRA

  1. Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
  2. Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Aero Rock Festival!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati PETERO dobitnika/ca (SVAKI DOBITNIK DOBIVA PO DVIJE ULAZNICE) koje ćemo objaviti u utorak, 19. srpnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE