flajer 007

Sedmu godinu za redom Užice ( na obali rijeke Đetinje ) su domaćin Park Festa koji će se ove godine održati u razdoblju od 29. do 30. srpnja.

Festival koji uvelike radi na tome da promovira mlade neafirmirane izvođače, a isto tako publici koja će ga posjetiti pruži niz već prepoznatih i kvalitetnih regionalnih imena mješavina je više glazbenih pravaca što je uvijek dobra pozivnica za dolazak.

Prvog dana festivala 29. srpnja na glavnom stageu nastupit će Lude Žene, Vulom (rock/metal bend), Hurlem, Riblja Čorba, THCF, SoB (multinacionalni sastav koji spaja više glazbenih pravaca u svojim izvedbama), te Mortal Kombat. Što se tiče Fire stagea, čiji će fokus biti usmjeren ka elektronskoj glazbi, publika će prvog dana imati priliku uživati u nastupima domaćih LOUD DJ-eva kao i u predstavi Cavin Viviana, beogradskog DJ-a i producenta.
Drugi dan festivala na glavnom stageu rezerviran je za Orthodox Celts, Who See, Artan Lili (noise-pop sastav), ansambl Gospođo Bate, Stereo Bananu te bend Ničim Izazvan. Što se Fire stagea tiče, drugi dan festivala svoje umijeće posjetiteljima će pokazati Geo Da Silva (rumunjski DJ i MC), DJ Kizami (domaći predstavnik Housea) te Steve Drop.

pf 02

Osim već navedenih imena na festivalu će nastupiti i domaće snage Aeleback, kao i nekoliko visokoplasiranih bendova iz finala Bunt Rock Masters festivala.

Kao i prethodnih godina organizatori su se i ove  pobrinuli da svi posjetitelji imaju pravo na BESPLATNO KAMPIRANJE. Uz sam glazbeni program posjetitelji će se moći nadmetati na sportsko-zabavnoj manifestaciji MEGDAN  koja vrvi brojnim nagradama, a samo neke od njih su putovanje na OktoberFest u Münchenu i put za Transilvaniju.

Cijena festivalske ulaznice u predprodaji iznosi 600 RSD (4,87 €), dok će se ista na ulazi naplaćivati 1000 RSD (8,11€).

Mixeta glazbeni portal ove godine za vas ima 5 ulaznica koje ćemo podjeliti u okviru nagradne igre.

 

NAGRADNA IGRA

  1. Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
  2. Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Park Fest u Užice!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati PETERO dobitnika/ice koje ćemo objaviti u srijedu, 20. srpnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE