Kao što smo već spomenuli u našoj najavi, Forestland festival po četvrti će puta ugostiti kvalitetne uzdanice svjetske EDM i tech scene na lokaciji Brezje, gradiću nedaleko od Čakovca. Ove godine kao glavni izvođači dovedeni su kanadski duo Džeko&Torres, talijanski tech house majstor Alex Kenji te domaće lokalne snage kao što su svima dobro nam poznati Matroda, Kosta Radman i Mario Amarillo.
Forestland će se održati od 4. do 7. kolovoza, a cijena festivalske karte iznosi 80 kuna. Mixeta u suradnji sa Forestland timom dijeli čak ČETIRI ulaznice, a detalje o nagradnoj igri možete pročitati u nastavku teksta.

 

NAGRADNA IGRA

1. Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2. Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3. Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Forestland” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati ČETVERO dobitnika/ice koje ćemo objaviti u utorak, 2.kolovoza na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE