Eksplozivni trojac iz Italije Zu dolazi opet u Zagreb i to već trinaesti put, no sada ih po prvi puta možemo doživjeti u zagrebačkom klubu Močvara. Koncert će se održat 1.7. , ulaz se otvara u 21 sat, dok bi sam koncert trebao početi u 21:30.

Zu je bend koji nam dolazi iz Rima i žanrovski ih je teško odrediti. Luca T. Mai na bariton saksofonu, Massimo Pupillo na basu te novi bubnjar Tomas Jarmyr  stvaraju čudovišnu kombinaciju  math rocka, jazza, noisa, psihodelije, grindcorea..za svakog ponešto.

 

 

Nakon što se basist Massimo spustio s obronka Himalaja na kojima je proveo gotovo godinu dana (kao posljedica 2000 odsviranih koncerata u 10 godina i 12 glazbenih izdanja benda), bend otada izdaje EP „Goodnight Civilization“ (2014.), da bi 2015. izdali trenutno posljednji studijski album „Cortar Todo“. Album izlazi pod etiketom Ipecac Recordings čiji jedan od osnivatelja je  Mike Patton (Faith No More), i sam veliki obožavatelj benda.

Energični nastupi, mix različitih žanrova Zu je učinilo jednim od najtraženijih bendova svjetske avant metal, free jazz i mathcore scene.  U svakom slučaju, radi se o moćnom live izdanju koji se ne smije propustiti.

Informacije o ulaznicama dolaze uskoro.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE