13246411_787802724688347_6643667080216792026_o

U Velikoj Plani će se 30. lipnja održati pravi metal događaj za sve ljubitelje žestokog zvuka.

Naime, Wolves Touring i Napalm Records uz podršku Celtic-Slavic Webzine Serbia predstavljaju novi događaj po imenu Metal Armada, a održat će se u klubu Drum Bar, gdje će ovoga puta nastupiti:

Nervosa (thrash metal, São Paulo, Brazil)

War-Head (thrash metal, Osijek, Hrvatska)

Black Smoke Train (stoner doom, Velika Plana, Srbija)

Shovel (grindcore, Velika Plana, Srbija)

Nervosa

NERVOSA je all female thrash metal sastav čija popularnost iz dana u dan sve više raste. Bend je oformljen u Sao Paulu (Brazil) 2010. godine. Dvije godine nakon osnivanja, grupa objavljuje demo i snimaju spot za pjesmu “Masked Betrayer”. Spomenutim spotom, bend dobiva ogromnu pažnju svjetske metal javnosti i ugovor s jednim od najvećih metal izdavača – Napalm Records. Debi album “Victim of yourself” objavljen je 2014. godine i dobiva veoma dobre ocjene u svjetski poznatim metal magazinima Terrorizer, Rock Hard, Metal Hammer itd. Nakon toga, Nervosa kreće na turneju po Južnoj Americi, a zatim i po Europi. Drugi album “Agony” ugledat će svjetlost dana 3. lipnja, a izdavač je i ovoga puta Napalm.

War_-Head

WAR-HEAD je bend koji nije potrebno posebno predstavljati domaćoj publici. Ovaj odličan thrash/death metal sastav iz Osijeka je već više puta nastupao u nekoliko gradova Srbije i imaju izgrađenu bazu fanova. Momci će i ovog puta predstaviti svoju viziju thrash/death metala koji ih je učinio jednim od najcjenjenijih metal sastava sa prostora bivše Jugoslavije.

Black_Smoke_Train

Black Smoke Train je stoner doom ekipa iz Velike Plane nastala 2015. godine. Pored dvije mini turneje (podrška švedskom death doom bendu Pointless Fate) 2015. i headline ”Mermer i Dim tour 2016” zajedno sa braćom iz benda NULA na kojoj su podijelili binu s mnogim bendovima gradeći novu domaću stoner rock scenu, također su nastupali kao podrška poznatim imenima regije (dreDDup, White Rabbit Band…). Sada najavljuju i svoje prvo službeno izdanje ”Contaminated Souls Demo/Ep” koji će se pojaviti krajem svibnja ove godine.

Shovel

Shovel je grindcore redneck ekipa okupljena oko dobre live zabave! Iako tvrdog i sirovog zvuka, atmosfera na njihovim koncertima je uvijek pozitivna, a dobar provod neizostavan. Ideja koja datira iz 2011. realizirana je u vidu benda 2013. i od tada ova ekipa ne staje. Redovno sviraju i izdali su do sada par kasetnih izdanja. Nastupali su kao podrška mnogim domaćim i stranim grind punk i black metal bendovima, a također su i inicijatori jednog od najvećih underground festova kod nas – PAD festa.

Koncert počinje u 21 sat, a upad je 500 dinara, odnosno, u hrvatskim kunama, oko 30 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE