eto je trenutno najmlađa snaga splitske psihodelične/punk/rock scene, koja postoji pune dvije aktivne godine. Bend iza sebe (za svoje godine) ima poprilično koncerata, a ujedno mogu se pohvaliti zasad malim uspjesima poput: polufinale HGF-a, Inkubator demo fest, te finale Imagine festivala.

 

Bend je jučer objavio svoj album prvijenac, Mačak u prizmama, a momci iz benda o albumu kažu sljedeće: “Mačak u prizmama je crno bijela slika stvarnosti išarana našim avangardnim idejama i subjetkivnim proživljavanjima koja su nas izvukla od sranja okolo. Naših 10 zapovjedi, zapisane s osmjehom na licu, ali uz tužan pogled, uz veseli sprd, ali ozbiljan cilj, da vas barem na trenutak odvedu na neko nepoznato mjesto. Dug je i zajeban bio put do ovog dana kad izbacujemo našu dušu i višegodišnji rad na CD! Pokraj sebe imali smo ljude koji su nas sputavali, ali imali smo i ljude koji su nas od prvog dana maksimalno podržavali kao mlade glazbenike koji imaju ”nešto svoje” i ovo je dan kada im zahvaljujemo na tome.

 

Kao prvi singl odabrana je pjesma Exodus, koja ima i službeni video spot. Album je dostupan za besplatno preuzimanje OVDJE, a nedavno smo i porazgovarali s bendom putem INTERVJUA.

 

Popis pjesama:
1. Angelo Rosso
2. Oni su smišni
3. Iluzije
4. Disko
5. Bunkeri
6. Exodus
7. Ostani
8. Mali princ
9. Medo
10. Ulice ludograda

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE