Na obali jezera Lapovac, kod Našica, ovog vikenda (13./14. svibnja) održat će se premijerno izdanje festivala La La Land.

„Uz samo obalu jezera „Lapovac“ pokraj Našica, okupit će se prijatelji i poznanici koje povezuje glazba. Na jedinstvenoj lokaciji gdje jezero susreće šumu, dj setom započeti će dan s prvom probojnom zrakom najdraže nam zvijezde Sunca. Tokom dana šuma će vibrirati uz zvukove dub-a i reggae uz podrušku Slavonija Vibes Syndicate. Za vizualnu kulisu pobrinut će se „Rave Ann“ koja će rasvjetnim tijelima obojati krošnje i stvoriti novi ugođaj kako noć bude odmicala. Ukoliko ogladnite veći broj mjesta za roštiljanje je osigurano kao i šank kako vas ne bi ostavili žednima, a ukoliko vam je daleko kuća slobodno raširite šatore, ležaljke i rezervirajte vikend za kampiranje. Tokom dana pridružite se u radionici izrade zajedničke velike skulpture od drveta uz support Regeneration ekipe iz Osijeka. Oni željni sporta mogu se okušati u turniru u odbojci na pijesku. Nadamo se da ćemo vam i ovog puta pružiti vam novo magično iskustvo kombinirajući najbolje od prirode, glazbe i zajedničke pozitivne energije…U La La Land-u ne toleriramo nasilje bilo kakve vrste spram osobe pored tebe i zemlje na kojoj stojiš. “

 

Line-up:

Ewan
Seraphim codex
Marko felinger
Tom Spock
Oberön
Ervin Mandari
Mario Mijatović
Moz
Omer
Articledisco
Ned
Ivan Rajković

Greys
Moshouse
Slavonija Vibes Syndicate
Kick Kong!
D’noizz
Fixsell
Sway
3TT
Pigi da don
Mussa
Max
Kal el
Siky
Ivan Krpan
Ben Gang
m.od
Danny
Ivan Raver
Dalko
Khari

Vizuali i dekoracija:
Rave Ann
Regeneration
Dhp Astronauts

Ulaz:
Pretprodaja: 20 KN
Na ulazu: 30 kn

Za kupovinu ulaznice po povoljnijoj cijeni od 20 kn potrebno je poslati ime i prezime na mail: lalaland.lapovac@gmail.com i kliknuti dolazak na događaj.

Sve druge detalje nađite na facebook eventu klikom OVDJE.

 

 

NAGRADNA IGRA

1. Lajkati facebook stranicu Mixeta.net portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

2. Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

3. Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na La La Land!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVA dobitnika/ce koje ćemo objaviti u četvrtak, 12. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE