Naslovna_strana_omota

Kultna niška rock postava Gospodin Pinokio nedavno je objavila novi EP pod nazivom Iz mraka mašina.

Jedan od najbeskompromisnijih rock bendova regije, koji sa jednom nešto dužom pauzom traje već 23 godine, upravo je objavio svoj novi EP za beogradski Take It Or Leave It records, najstariju nezavisnu izdavačku kuću u Srbiji.

Novi materijal sadrži četiri potpuno nove pjesme (Iz mraka mašina, Šta god, Stena i Zastoj u vremenu) i od danas je dostupan na svim digitalnim platformama, kao i na kompakt disku za najvjernije fanove.

play.google: https://play.google.com/store/music/album/Gospodin_Pinokio_Iz_zraka_masina?id=Bupanxkbrpunphx7iymxop7ng3e&hl=en

amazon: https://www.amazon.com/gp/product/B01ERO77T6/ref=dm_ws_sp_ps_dp

deezer: http://www.deezer.com/album/12897966

itunes: https://itunes.apple.com/de/album/iz-zraka-masina-ep/id1105109179

play.spotify: https://play.spotify.com/album/4dhCzdmvUm1f2IwQhYwzw5

EP je sniman tijekom ožujka 2015. godine u studiju „Sweepunk“ u Makrešanu kod Kruševca, a snimateljski posao reprezentativno je djelo Zlatka Fat Zed Petkovića, kao i završni mix u suradnji sa samom grupom.

Video spot za premijerni singl s novog izdanja, koji nosi naziv Šta god, je također dejlo iste ekipe (Zlatko + Gospodin Pinokio) i sniman je na više lokacija u Makrešanu i Nišu, a u njemu svoj puni doprinos daju karizmatični Ljubiša Jovanović aka Ponoćni Vodeničar (frontmen kruševačkog benda Katabazija) i ekipa iz aikido kluba „Trem“ na čelu sa Dejanom Stankovićem.

“Pjesma i spot predstavljaju podsjećanje mlađim generacijama da moraju imati svoj stav koji će ih voditi kroz život. Moraju naći svoju duhovnu ravnotežu i na taj način se zaštititi od svega onog lošeg što ih na svakom koraku vreba, da budu svjesni da je život jedna centrifuga iz koje se jedino jasnom idejom i dosljednošću može na trenutak izvući i osjetiti tračak slobode.” – pojasnili su svoju inicijalnu ideju za video singl sami članovi grupe.

Uz ove atomske novitete grupa se, također u saradnji sa TIOLI records, potrudila da na digitalno tržište izbaci i prethodni EP Svet oko nas iz 2012. godine.

play.google: https://play.google.com/store/music/album/Gospodin_Pinokio_Svet_oko_nas?id=Bz3soshwecgftf4oxisb5y4pbmq&hl=e

amazon: https://www.amazon.com/gp/product/B01EOGXQ1U?ie=UTF8&keywords=music%3AGospodin%20Pinokio&qid=1461401320&ref_=sr_1_1&sr=8-1

dezzer: http://www.deezer.com/album/12897968

itunes: https://itunes.apple.com/de/album/svet-oko-nas-ep/id1105093140

play.spotify: https://play.spotify.com/album/72UwhLkeDMbtfLFvFVI8A6

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE