Strobolobodobolos je psihodelično šumsko okupljanje u obliku trodnevnog festivala, nastalo upornim radom i zalaganjem Udruge za mlade Đakovo, odnosno njihovim istoimenim projektom zanimljivog imena – Strobolobodobolos. Festival je namijenjen svim ljubiteljima druženja i plesa u prirodi uz psihodelične ritmove trance, goa, psy trance i ostale žanrovski srodne elektronske glazbe. Osim nekoliko DJ stageva koji će vas držati budnima i zagrijanima do ranih jutarnjih sati, Strobolobo ekipa u sklopu festivala održava i  razne radionice, edukacije i slične dodatne sadržaje.

12278848_1656800031242422_2888584320260657479_n

Design: Marić Sisters Photography

Festival je također obogaćen i raznim ručno rađenim vizualnim umjetninama napravljenih od strane nekolicine umjetnika, volontera i suradnika festivala, a za glasno i kvalitetno 15-kilovatno  custom-made ozvučenje i ovog puta zadužena je ekipa Saso Mange Soundsytem.

Za glazbeno putovanje festivalom zaduženi su Already Maged, Namroll, Pura, FidellTaigan Sunset, Hopax3TT, Val Vashar, Stevo i mnogi drugi.

Lokacija festivala je začarana šuma Zokovica na jezeru Jošava, u naselju Pisak kod Đakova, a festival se održava od 26. – 29. svibnja.

Photo: Marko Beljan

Photo: Marko Beljan

Photo: Marko Beljan

Photo: Marko Beljan

ULAZNICE

Cijene festivalskih ulaznica su sljedeće:
150 kn / 20 € u pretprodaji do 15.05
250 kn / 35 € na ulazu (četvrtak)
200 kn / 25 € na ulazu (petak)
100 kn / 15 € na ulazu (subota)

Ulaznice u pretprodaji možete rezervirati putem maila (strobo.upad@gmail.com) ili na službenoj FB stranici festivala.

KAKO DOĆI DO FESTIVALA?

Sve ostale informacije, kao i potpuni lineup možete pronaći na službenom FB eventu festivala.

Na kraju članka za naše čitatelje/ice pripremili smo nagradnu igru u kojoj dijelimo dvije festivalske ulaznice za šumsko putovanje u šumi Zokovici. Sretno svima, pratite nas i dalje!

NAGRADNA IGRA (ZAVRŠENA)
DOBITNICI – Matea Dujmović, Ivan Kučina
1. ) Lajkati facebook stranicu portala i festivala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA. LINK FACEBOOK STRANICE FESTIVALA.
2. ) Podijeliti ovaj post i event festivala na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na šumsko putovanje Strobolobo festivala!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVA dobitnika/ce koje ćemo objaviti u utorak, 24. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE