Povodom petog izdanja hip-hop/r&b Fresh Island festivala, objavljeno je da će u Hrvatsku, točnije u klubove plaže Zrće, mjesto održavanje spomenutog festivala, doći međunarodna r&b/hip-hop zvijezda Chris Brown.

U mlađim danima ljubimac Amerike i teen-zvijezda, na zao glas došao je fizičkim nasiljem nad tadašnjom djevojkom, pop pjevačicom Rihannom, a da je ovaj nekadašnji ‘bad-boy’ promijenio svoj imidž otad te postao uzor u ponašanju, uz uspješne albume, hrvatska će se publika moći uvjeriti od 14. srpnja, u vrijeme trajanja festivala (od 12. do 14.), kada Chris ima svoj premijerni nastup na našem tlu.

Povodom njegovog nastupa, organizatori će napraviti i posebnu impozantnu pozornicu na samoj plaži, tik do mora, na poseban Chrisov zahtjev.

Brown se tako pridružuje dosad objavljenim imenima: Wiz Khalifi, Ty Dolla Signu, DJ Premieru, Kehlani, Chipu i drugima najavljenima za ovogodišnje izdanje.

Nažalost, organizatori objavljuju kako je prvotno najavljeni američki reper The Game iz nepoznatih razloga i nepredviđenih okolnosti otpao kao izvođač na ovogodišnjem izdanju.

Više o festivalu te sve potrebne informacije na SLUŽBENOJ STRANICI.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE