Jučer je premijerno predstavljena nova pjesma najveće hrvatske dive – Josipe Lisac – pod nazivom Moja magija. Nakon singla Tu, ovo je drugi video uradak koji vjerojatno najavljuje i novo studijsko izdanje u budućnosti.

 

Tekst za pjesmu napisala je Alka Vuica dok je za glazbu i aranžman zaslužan Jani Hace. Moja magija snimana je u studijima: Croatia Records – Zagreb, “Beartracks” – Kočevje i JH home studio – Ljubljana. Glazbeni producent je Jani Hace, koji se pobrinuo i za sve glazbene instrumente osim “live drum track” za što je bio zadužen Primož Velikonja. Redatelj video spota je Ljubo Zdjelarević.

 

Svakoj pjesmi dajem prostora da živi svoj put, da je publika upozna i zato ne žurim sa singlovima. Pjesma “Tu” je drugačija od “Moje magije”, ali je jednako posebna. Na njoj sam ponovo surađivala sa Skansijem i dobila priliku surađivati sa Sašom Antićem. Čini mi se kako je upravo vrijeme koje je imala zaslužno za neka lijepa priznanja koja sam dobila, Porin i nagradu za Hit mjeseca u emisiji “Svijet diskografije” Zlatka Turkalja. Nadam se da će i nova pjesma biti jednako dobro prihvaćena“, rekla je Josipa.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE