Ljetno kino slovi kao bend koji je ostvarivao dugogodišnju suradnju s bivšim frontmenom IdolaVladi Divljanom. Naravno, velika priča tu ne staje te je bend obznanio kako će održati nezaboravne koncerte u čast svome velikom prijatelju i glazbeniku.

7. svibnja u zagrebačkoj Tvornici kulture priprema se pravi mali spektakl, a radi se o koncertu Ljetnog kina, Darka Rundeka, Dine Šarana i Srđana Gojkovića Gileta kako bi se odala čast najvećem gospodinu rock ‘n’ rolla. Povodom 58. rođendana Vlade Divljana moći će se čuti veliki hitovi ovog velikog glazbenika, kao i najljepše pjesme od navedenih izvođača.

 

Ulaznice u pretprodaji iznose 50 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 70 kn.

Službena prodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr 
Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr 

 

NAGRADNA IGRA
1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na koncert u čast Vladi Divljanu u Tvornicu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ce koje ćemo objaviti u srijedu, 4. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE