Rock grupa iz Ivanić Grada, Dusty Hats, objavila je svoj peti singl pod nazivom Ti si sama, za koju je napravljen i videospot.

Ovo je ujedno i treći singl za izdavačku kuću Croatia Records, a po svemu sudeći, bliži se i prvi studijski album. Tekst i glazbu za ovu pjesmu potpisuje Dario Duvnjak, producent i aranžer je Dragomir Herendić, a za spot je zaslužna Jelena Bijekić, kao redateljica, snimateljica i glumica.

Dario Duvnjak kao autor glazbe i teksta komentirao je:

“Veoma spontano smo odabrali baš tu pjesmu za peti singl. Imao sam 3,4 pjesme o kojima sam razmišljao te sam producentu (Dragomiru Herendiću) u studiju krenuo svirati akustične verzije. Zapeli smo odmah na prvoj i tako snimili „Ti si sama“. Singl je bio gotov kroz tjedan, dva. U međuvremenu sam dogovorio snimanje spota s Jelenom Bijekić, a ona je odradila sav posao od make up-a, montaže, snimanja čak i glume u spotu. Jeleni je ovo 2. spot koji je napravila u životu, a spot je snimljen u Božjakovini. Ovim putem se zahvaljujem svima koji su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju pjesme i spota.”

Grupa sutra, 22. travnja, promovira singl i svira ostale pjesme u BarBaru u Zagrebu.

Dusty Hats su:

Vokal: Josip Bokun
Gitara: Dario Duvnjak
Bubanj: Valentino Kašner
Bas: Dominik Kralj

Pratite rad grupe na:

Facebook

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE