Ohrabreni pozitivnom reakcijom publike i kritike na debitantski album The Sun Will Shine, momci iz FOR-a okupili su ekipu i snimili južnjački horor-noir spot za pjesmu Red.

Iako je proizašla kao zafrkancija na temu Crvenkapice, Red je u konačnom aranžmanu, uz gudače i tmuran vokal, dramatična pjesma o činu zalivenom krvi. Atmosferu pjesme u sliku su uspješno prenijeli redatelji i scenaristi Andrija Mardešić i David Kapac. Očigledno inspiriran serijom True Detective, glazbeni je video prožet motivima poganskih obreda, lubanjama, močvarama, ubojicom, dvojicom detektiva i, naravno, djevom u nevolji. Osim što su vizualno dočarali samu pjesmu, redateljski je dvojac na lokacijama u okolica Zagreba uspio uhvatiti atmosferu američkog Juga te u konačnici snimiti zanimljiv i zaokružen spot.

Americana/acoustic rock bend FOR je trenutno u fazi pripreme drugoga studijskog albuma čiji izlazak očekujemo na jesen. Dotad, pratite Facebook stranicu ovog talentiranog četverca i pogledajte mračni spot za pjesmu Red.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE