Četiri su godine prošle otkako je Boogaloo Zagreb zatvorio svoja vrata. Klub je dobio dozvolu za stalni rad, pa će 16. travnja četiri benda otvoriti sezonu kultnog prostora koji je u zadnje vrijeme uglavnom bio dom elektronske glazbe.

Bad Mushrooms je hard rock sastav nastao 2008. na relaciji Zagreb-Sisak. Isprva su svirali obrade rock uzora iz 70-ih da bi od 2013. krenuli stvarati vlastiti materijal. Uz 150 nastupa po Hrvatskoj momci su odradili i mini turneju po Engleskoj te snimili EP Put do vrha, a na svečanom će otvorenju odsvirati i neke nove pjesme.

Aztec će ovim nastupom proslaviti dvije godine od prvog nastupa. Nakon nastupa po klubovima i festivalima diljem Hrvatske na red je došao Boogaloo gdje će predstaviti materijale s nadolazećeg demo albuma.

Time Decay je već izdao svoj debitantski album. Aeonglass je izašao u veljači ove godine,a zagrebačka se publika nedavno u Vintageu mogla uvjeriti da dečki znaju stvoriti dobru vibru.

Sloanwall je stoner rock šestorka koja je u stalnoj postavi počela svirati tek prije godinu dana. Ipak, iza sebe već imaju EP Dawn of Light, a za rujan najavljuju početak snimanja albuma.

Organizatori najavljuju da će između i nakon svirki DJ puštati projekcije video spotova Iron Maidena. Uz svojevrsnu najavu koncerta na Poljudu, u slušaoni će se vrtjeti ostali velikani rock i metal scene.

Upad je 15 kuna.

Za više informacija pratite Facebook stranicu događaja.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE