Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku (Donji grad) ugostit će memorijalni koncert u spomen Arsenu Dediću 29. travnja. Bit će to specijalna večer ograničenog kapaciteta, a na njoj će nastupiti Arsenov sin, ujedno i apsolutni pobjednik ovogodišnjih nagrada Porin u šest kategorija, Matija Dedić, te jedan od najpriznatijih slovenskih glazbenika, pjesnika, kantautora i začetnika slovenskog Novog vala s prijelaza iz 20. u 21. stoljeće – Zoran Predin.

 

Matija svira Arsena album je koji je snimljen u komadu u raskošnom prostoru koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, a ujedno je odnio i šest diskografskih nagrada Porin. Spoj je to emocija, glazbe i majstorskog jazz zanata Matijine škole, a kroz 12 numera odaje mali i energijom nabijen presjek nekih od najvećih uspješnjica Pjesnika opće prakse.

 

Organizator koncerta je Kristijan Subašić, a karte su u pretprodaji po cijeni od 90 kn dok će na dan koncerta iznositi 110kn. Karte se mogu kupiti na blagajni Dječjeg kazališta u Donjem gradu. Ulaz je strogo limitiran na broj od 240 sjedala i oni najsretniji isti će moći i pogledati. Karte će biti u preprodaji od 08.travnja.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE