Koncertni organizatori Žednog uha najavljuju pravu rapsodiju događanja koja će se zbivati tri dana za redom, a radi se o datumima 28., 29. i 30. travnja. Iako se festivalska manifestacija povukla u jesen, ovim koncertima publici će se pružiti uvid u ono što ih čeka na samome festivalu.

 

28. travnja cijelu stvar otvara mladi britanski producent i MC Gaika koji će svoj premijerni nastup održati u zagrebačkom klubu Attack. Ulaznice su dostupne po cijeni od 35 kuna do 31. ožujka, dok će poslije cijena iznositi 45 kuna.

 

Šibenski post punkeri Diskodelija zaduženi su za petak, 29. travnja. Sastav ima potpisani ugovor s izdavačkom kućom Dancing Bear, a također iza sebe imaju i album U vremenu. Mjesto događanja je Močvara, a cijena ulaznice iznosi 25 kn.

 

Jazz trio The Thing dolaze kako bi zaokružili priču te također zauzimaju prostor zagrebačkog kluba Močvara. Nazivaju ih najglasnijim jazz triom današnjice, a poznati su i po osebujnim obradama klasika poput The White Stripesa, PJ Harvey, The Stoogesa itd.

 

Ulaznice za sva događanja mogu se nabaviti u Dirty Old Shopu te u glazbenoj knjižari Rockmark.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE