U vinkovačkoj Vanilli održat će se još jedan tech/house party pod okriljem Naše Stvari, a ovog puta nastupit će rezidenti Hudi & Lukaku te Yakka iz Nove Gradiške.

Datum je 26. ožujak, a ulaz je besplatan.

 

Yakka:

Naša Stvar organizacija i Hudi & Lu Kaku, jedni od rezidenata Vanilla cluba, pripremaju još jedno gostovanje za Uskrsne blagdane. Imaju čast ugostiti Domagoja Jakića iz Nove Gradiške, u glazbenim krugovima poznatiji pod imenom Yakka aktivno je prisutan na domaćoj i svjetskoj elektronskoj sceni kao producent i DJ posljednjih 5 godina kroz originalna izdanja, remixe te nastupe u Hrvatskoj i susjednim državama. Suradnje sa svjetski poznatim imenima kao što su Barbara Tucker, DJ PP, Gary Caos, Phil Fuldner, Adrian Hour i mnoštvo drugih manje poznatih te izdanja na etikema poput Sony Music Enthertaiment, Pacha Recordings, King Street Sounds, Deeperfect i Casa Rossa, potvrđuju kvalitetu njegovog zvuka koji nerijetko svoje mjesto zauzima na top 100 ljestvicama svih vodećih online trgovina za elektronsku glazbu.

Od 2008. godine do danas, uključen je u sve događaje na lokalnoj elektronskoj sceni Nove Gradiške kao suradnik, organizator ili DJ, a publika koja ga je do sad slušala može potvrditi da žanrovski seže široko, od sporijeg i mirnijeg deep housea, preko energičnog, veselijeg funky/disco/jackin housea pa sve do mračnog progressive zvuka te tvrdog tech housea.

 

12788493_10209037720524226_1954540408_o

Hudi & Lukaku

Hudi & Lukaku:

Denis Hodak i Ivan-Luka Sabadi, poznatiji pod imenima Hudi & Lu Kaku, pojavili su se na elektronskoj sceni prije četiri godine. Na rad su ih najviše potaknuli setovi poznatih DJ-a kao sto su Richie Hawtin, Marco Carola, Dubfire, Paco Osuna. Početni hobi i sviranje u vlastita četiri zida zamijenili su vinkovačkim klubovima – Walkow, Plus te Vanilli gdje 2015. godine postaju rezident DJ-i. Svoj rad nastavljaju spomenutom klub i organizacijom partya, za dalje pripremaju nove nastupe po Hrvatskoj i naravno uz koji domaći party u svome gradu. A osim gradova u Slavoniji ovaj vinkovački dvojac gostovao je u Rovinju (Rovinjska noć) sa Allnight setom, Zagrebačkoj Candezi pod organizacijom HOLEM – House of lost MEmories. Isto tako, dečki su bili dio 15. rođendana KStakeover turneje u EPIC-u ( Osijek ) i sudjeluju u organizaciji Naša Stvar Open Aira, koji će se održati i ove godine na poznatom vinkovačkom izletištu Sopot. Kroz svoje setove kombiniraju zvukove tech-housea i deepa, a slušamo ih isključivo u paru.

 

Sve ostale informacije i linkove za izvođače pronađite klikom OVDJE za facebook event.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE