Istarski festival Indirekt četvrtu će godinu zaredom umjetnicima nezavisne scene omogućiti da se predstave publici u prijateljskoj i programski bogatoj atmosferi. Festival na kojem su dosad, između ostalih, sudjelovali The Marshmallow Notebooks, Side Project, Jonathan i Pridjevi, održava se u Umagu od 17. do 18. lipnja.

Ove će godine jedinstvenom ugođaju doprinijeti djevojke iz audio vizualnog post-rock benda Žen. Ovaj je domaći četveročlani bend sa stavom krajem ljeta prošle godine objavio hvaljeni album Jantar. Nastupat će i crnogorski kantautor Denis Balavac koji nastupa pod imenom Theft of October te psihodelični rockeri iz Mađarske Middlemist Red. Umaške će večeri upotpuniti i beogradski četverac individualista Halftones koji iza sebe dosad imaju dva objavljena albuma. Na Indirekt dolazi i dubrovački poluakustični trio Izae koji je nedavno objavio zanimljiv pop eksperiment Snivatelj snima.

Za dance ritmove zaduženi su Alex Kelman, sibirski indielectronic bend koji iza sebe ima dva EP-a te rock elektronika slovenskog Karmakoma. Iz Labina do Umaga svratit će psychedelic folk rock sastav East-Ra, a listu domaćih glazbenik zaokružuju The Black Room koji iza sebe imaju album In This Town Lies A City.

Dvije glazbene večeri u samom centru Umaga povezat će umjetničko-književni program vođen renomiranim imenima street art scene i stripa. Za više detalja pratite njihovu facebook stranicu kao i facebook event.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE