Više, bolje i jače – najkraći je i najtočniji opis onog što kulturno – glazbena manifestacije Kulturaljka nudi ovog ožujka u Šibeniku s programom iz dva dijela koji uključuje predavanja, odnosno tribine i veliki koncert na Veliku Subotu na kojem će nastupiti najglasniji regionalni bend Repetitor, kultne Sarajlije Zabranjeno pušenje uz support novog glazbenog imena Magul koji predvodi Ante Prgin (Fali V, L’Kok).

Kulturaljka u organizaciji Udruge P.A.R.K. već je u svom začetku otprije pet godina bila glas šibenske, ali isto tako i regionalne mladeži, onog dijela mladih ljudi i onih koji se tako osjećaju, a koji se ne zadovoljavaju mrvicama već traže više, bolje i jače.

Dvodijelna manifestacija koja je, zapravo, već počela furioznim nastupom Punčki na warm up partyju prilikom čega su cure premijerno predstavile svoj novi studijski uradak,  završit će velikim finalom, odnosno koncertom u hangaru na mjestu nekadašnje vojarne Bribirski knezovi u Šibeniku.

Zajednički koncert generacijski različitih, ali podjednako kvalitetnih bendova planiran je za subotu, 26. ožujka stoga se s razlogom o koncertu u Hangaru priča kao o Velikom šibenskom koncertu na Veliku Subotu.

Ulaznice za koncert u Hangaru mogu se kupiti već sad u pretprodaji po cijeni od 60 kuna u caffe barovima Baldekin, Bono i Azimut za one koji su u Šibeniku ili putem Entrio sustava.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE