U subotu 27. veljače 2016. u osječkom klubu Exit obilježava se druga godinu postojanja organizacije Phonogram, a kako bi se adekvatno obilježila prigoda, u posjetu umjesto berlinske umjetnice i glazbenice Naadyn, koja je iz zdravstvenih razloga primorana otkazati dolazak, dolazi Kimekai!

rodendan_kimekai_web
Kimekai je alias iznimno talentiranog đakovačkog producenta sa zagrebačkom adresom Marka Vukovića koji je svoj hvaljeni album prvijenac ”Coral Dreams“ izdao za label DJ-a s radia KEXP – Hush Hush Records iz Seattlea, čime zasluženo dospijeva u fokus ne samo hrvatskih već i stranih medija. Svoj zvuk opisuje kao kombinaciju analognih sintisajzera, sanjivih vokala i organičkih perkusija, a kao utjecaje navodi žanrovski široku lepezu izvođača poput Joy Division, New Order, Gang Of Four, James Blake, Toro y Moi, Shlomo, Soosh, Cloudfactory, Foals, Atlas Sound, Kraftwerk, Why stakla i Holandija. Od bitnih nastupa u karijeri ističemo prošlogodišnje nastupe uz estonsku producenticu i kantautoricu s američkom adresom Mariu Minervu u siječnju, te nastup uz američkog lo-fi/indie velikana Ariel Pink u studenome.

10411171_964059340275953_2979082308350433133_n
Marko radi i na novom albumu, nešto drugačijeg stila od prijašnjih, koji će ovom prigodom predstaviti osječkoj publici. Najavnu stvar  Animal Farmm, koja će se naći na novom albumu možete poslušati ovdje:

Više informacija o Kimekaiu možete pronaći na sljedećim linkovima:

https://www.facebook.com/kimekaimusic
https://soundcloud.com/kimekai
http://kimekai.tumblr.com/

Osim nastupa Kimekaia, kroz cijelu večer će vas zabavljati i Phonogram DJ snage uz cjelovečernji party program, a kako bi dostojno proslavili ovu obljetnicu publici će tokom cijele večeri u koncertnom prostoru čekati medica i pelinkovac po akcijskim cijenama, moći će se zasladiti i tortom, a najvrijednija nagrada čeka dvije najsretnije osobe koje će osvojiti sezonske ulaznice za Phonogram koncerte. Dobitnici ulaznica će biti proglašeni nakon nastupa Kimekaia.

Phonogramova proslava kreće u 22 sata, a cijena rođendanskog poklona/ulaznice iznosi 20 kn.

Informacije o događaju možete pratiti i na facebook eventu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE