Povodom turneje “The Book of Souls”, kojom promoviraju istoimeni album, u Split nam dolaze legende heavy metala – Iron Maiden!

Mjesto održavanja koncerta je splitska Spaladium Arena, dok je potvrđeni datum 27. srpnja. Turnejom The Book of Souls Maideni će nekoliko puta obići cijeli svijet svirajući kombinaciju pjesama s novog albuma i best of set liste na rasprodanim stadionima, festivalima i arenama. Velika svjetska turneja kreće krajem ovog mjeseca s Floride, a Maideni na njoj obilaze SAD, Meksiko, Čile, Argentinu, Brazil, Kanadu, Kinu, Japan, Novi Zeland, Australiju, Južnoafričku republiku, Rusiju i gotovo čitavu Europu, gdje će se zadržati do početka kolovoza. Neposredno prije dolaska u Split nastupit će u Milanu, Rimu i Trstu, dok će u kolovozu održati koncerte u Luksemburgu i Njemačkoj. Glavni organizator spektakla u Splitu je Los Angeles Agency.

Podršku na turneji Maidenima će pružiti britanski metal bend The Raven Age.

ULAZNICE
Članovi Iron Maiden fan club ulaznice mogu kupiti od srijede 17.02., od 9:00 ujutro, na www.ironmaiden.com , dok u redovita prodaja kreće dan kasnije, u četvrtak 18. veljače u 9:00.

Usprkos manjem kapacitetu, organizator i management pobrinuli su se da ulaznice budu među najjeftinijima, ako ne i najjeftinije, na cijeloj turneji.
Headbangers pit  370 kn
Parter stajanje  290 kn
Gornje tribine  320 kn
Donje tribine  340 kn
VIP sjedenje  430 kn

Princip ulaska u dvorane i sve pojedinačne sektore (Headbangers pit, VIP sjedenje, Parter stajanje, Gornje  tribine, Donje tribine) bit će službeno objavljen tijekom sljedećih mjeseci.

Prodajna mjesta:
Online na www.eventim.hr
Split: Dancing bear
Zagreb: Dirty old shop, Rockmark, Aquarius
Rijeka: Dallas Music shop
Sva ostala prodajna mjesta Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu.
Iron Maiden management i LAA mole fanove da kupuju ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE