Your Events Managed (YEM) nastavlja izvrsnu suradnju sa zagrebačkom Tvornicom Kulture. Ovog puta, točnije 5.3. Tvornicu preuzimaju već kultni  osječki punk bendovi Debeli Precjednik, Gužva u 16-ercu, te Grupa Tvog Života.

Ulaznice za ovu slavonsku punk poslasticu možete kupiti na sljedeće načine:

Promotivni paket ulaznica je u prodaji po cijeni od 30kn do 15.2. Nakon toga pretprodajna cijena će biti 40, odnosno 50kn na dan koncerta.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
www.entrio.hr

debeliDebeli Precjednik
Nakon 3 odlična albuma – “Rat (Her) Burnt His Record”, “Fist From East” i “Through The Eyes Of The Innocent”, osječki Debeli Precjednik je 2012. izbacio i dugoočekivani album “Bruto Slavo / VBK” koji je, kao i prošli, izašao za Moonlee Records. Bend je od svojeg nastanka 1994. godine pa sve do danas svirao s najvećim imenima na svjetskoj punk sceni, a više od 500 odsviranih koncerata i četiri velike europske turneje trebale bi biti najbolji pokazatelj koliko ih vrijedi i treba vidjeti uživo.

https://www.facebook.com/debeliprecjednik
http://fatprezident.bandcamp.com/
http://www.fat-prezident.com/
https://twitter.com/#!/fatprezident

 

gužvaGužva u 16-ercu
Nastali još 1993. godine, no momci i dalje rokaju “sve u šesnaest”.
Idejni pokretački trojac Gužve u 16-ercu bili su su Muto, Kemo i Jela. Ubrzo im se pridružuju Matak i Mengele te u istoj postavi sviraju i danas. Pet godina nakon osnutka osvojili su prvo mjesto na Art&music festivalu u Puli, 1999. godine objavili prvi album “Čir na 12-ercu” i osvojili nagradu Crni mačak za najbolji novi bend. Aktualni hvaljeni album “Je ne regrette rien”, kojeg su objavili 2012. godine, te odlični novi singl i spot „Arene“ su dovoljna pozivnica da svratite na ovu osječku punk rock feštu.

https://www.facebook.com/Guzvau16ercu
https://soundcloud.com/guzva-u-16-ercu
http://www.youtube.com/guzvau16ercu

 

grupaGrupa Tvog Života
Grupa Tvog Života je agro-sexuall šank-pank bend iz Osijeka s osjećajem za lijepo. Bend je nastao u ljeto 2001., i uz neke manje pretumbacije u sastavu, od proljeća 2005. današnju postavu čine: Bara – bas, Biro – gitara, Hadž – bubanj i Mrak – glas.

Svoj prvi i jedini album po imenu “Kolo spaja ljude” bend je snimio 2004., at Socijala studios- Pejićevi Salaši-Novi Sad, a izdali su ga 2006. za Dirty Old Label.
Momci se trude dosljedno slijediti moto: “Kroz šegu, ševu, šoru i mačevanje – provući i koju pametnu!”, što se i vrlo jasno dade iščitati iz njihovih pjesama te njihove interakcije s ljudima, općenito.

https://www.facebook.com/Grupa-Tvog-Života-57530162776/?fref=ts


Više informacija na službenom FB eventu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE