Velika vijest odjeknula je danas od strane organizatora Outlook festivala. Naime, najavljeno je prvih 80 izvođača koji će upotpunjavati tvrđavu Punta Christo pokraj Pule u razdoblju od 31. kolovoza do 4. rujna ove godine, a među njima su se našli i Damian MarleyKano, Hiatus Kaiote, Goldie MBE, Section Boyz, Noisia, Channel One, Little Simz i mnogi drugi. Nije strano da Outlook festival drži titulu najboljeg bass i soundsystem festivala u Europi, a ove godine će se navedena titula, kako se stvari čine, braniti uspješno.

 

Najmlađi sin preminulog kralja reggae glazbe – Bob Marleya – nastupa na samom otvorenju festivala u Pulskoj Areni, a na poluotoku Štinjanu, plaži i tvrđavi Punta Christo, izredat će se velika imena poput drum n bass ikone Andy C-a. Također, tu su i Joey Bada$$, a Slum Village, David Rodigan i Channel One dijelit će pozornice sa svježim snagama: Henry Wu, Section Boyz, LEVELZ, Iglooghost i A-F-R-O. Jaku grime scenu predstavit će nova imena AJ Tracey, Hi5 Ghost & Boofy, Madam X, Lady Leshurr i Stormzy, zajedno s pionirima; Elijah & Skilliam, Riko Dan, Kano, DJ Q i Flowdan. Što se tiče hip-hop dijela na festivalu, nastupit će imena poput Lex Luger, Mick Jenkins, te Tropkillaz. Reggae i dub dio festivala obogatit će Jah Shaka, Channel One, Mungos Hi Fi, Mad Professor, Prince Fatty, Congo Natty ft Iron Dread i Dub Smugglers.

 

Za drum n bass i jungle zaduženi su: Goldie, Alix Perez, Hazard, Ivy Lab, Andy C, Lenzman, Commix, Ant TC1, Calibre, DLR, Doc Scott, Dom & JKenzo, LSB, Marcus Intalex, MC DRS, Med School, Onemind, Mako iSkeptical. Ako se svi ljubitelji dubstep žanra pitaju što je s tim područjem, Outlook dovodi Commodoa, Goth-Trada, Jacka Sparrowa, Kahna & Neeka, Noisiae i Gantza te velikog Male.

 

Outlook festival u prodaju je pustio ograničen broj od 300 povoljnijih festivalskih ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i regije; Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova po cijeni od 660kn, nakon čega će cijena biti 850kn. Od ove godine kupovina povoljnijih ulaznica omogućena je i za državljane Slovačke, Rumunjske, Bugarske, Češke, Ukrajine, Litve, Estonije i Rusije. Festivalske ulaznice i ulaznice za Outlook Arenu po cijeni od 240kn mogu se kupiti putem Entrio sistema te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje.

 

Za sve detalje posjetite službenu stranicu festivala: www.outlookfestival.com.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE