Poznati njujorški rap/r’n’b producent, sjajni Just Blaze, dolazi u beogradski Dom Omladine (sala Amerikan) 19. veljače, i to povodom jubilarnog petog rođendana DJ kolektiva Vatra (byp_, Inspektor, Фake Casual & 50Grass).

Cijena ulaznice za ovaj događaj je 800 dinara do kraja siječnja, zatim od veljače 1000 dinara dok je na dan događaja 1200 dinara.

Kolektiv Vatra nastao je 2011. godine, s ciljem promocije rap & r’n’b-a te je vrlo brzo postao utjecajan s obzirom da su njihovi partyji i koncerti postali omiljen način provoda zaljubljenika u te žanrove u Beogradu u kojem redovito pune važnije klubova. Vrhunac je kolektiv imao kada je nastupio na glavnoj bini Exit festivala.

Just Blaze boljim poznavateljima ne treba previše spominjati, radi se o vrhunskom producentu koji je surađivao s najvećim imenima svjetske rap scene, od Eminema, Jay-Za, Snoop Dogga, Drakea, Kanye Westa, Kendrick Lamara, Rick Rossa, Mariah Carey, Buste Rhymesa i mnogih drugih, da ne nabrajamo, a kao izvršni producent potpisao je neka od poznatijih izdanja u svijetu rap glazbe. Prošle je godine bio jedan od headlinera Fresh Island festivala na Zrću uz Dannyja Browna, Actiona Bronsona i Joeyja Badassa.

Događaj koji ni u kojem slučaju ne trebate propustiti ako imate priliku otići.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE