Vlasta Popić, varaždinski indie/noise bend prestao je djelovati „na neodređeno“. Na svom službenom Facebook profilu bend je objavio obavijest o svom, nadajmo se privremenom prestanku djelovanja.

 

„ Puklo je. Vlasta obustavlja svoj rad na neodređeno. Nismo umrli, samo nam treba pauza. Facebook je tu, Bandcamp također (CDi, ploče i puuuno novih KVADRAT majici), ali otkazane su neke već prije dogovorene svirke, ne dogovaraju se nove i Vlasta više ne postoji u formaciji u kojoj je postojala do sada. Guranje nečega kada su različiti pogledi u pitanju nikad nije imalo smisla.

Ako je ti je teško dok ovo čitaš, uvijek možeš zamišljati kako je nama, nakon 60 koncerata u ovoj godini i više od 250 do sada. A i uvijek se valja sjetiti (prvo) da se stvari uglavnom događaju kada ih najmanje očekuješ i (drugo) da stvari prestaju kada je vrijeme da nastanu neke nove. Bićemo na vezi.“  (izvor: službeni profil benda)

Podsjetimo, bend Vlasta Popić osnovan je krajem 2007. u Varaždinu, a iza sebe ostavili su EP “Najjača ultimativna mašina za ubijanje”,  studijski album “Za očnjake”, koji se mogao naći na nekoliko balkanskih top ljestvica, te live album s rasprodanog koncerta u zagrebačkom Klubu.  Posljednji album, “Kvadrat” objavljen početkom 2015. također je dobio pozitivne kritike, no čini se da to ipak nije bilo dovoljno da pogura bend i oadrži ih u ovom sastavu.

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE