ž

 

 

        Osječki punk-rock sastav Gužva u 16-ercu svojim će se koncertima u petak 23. listopada u KSETU i dan kasnije u Klubu Kulture u Križevcima oprostiti od domaće publike pred prvu daleku turneju u povijesti benda.

Da podsjetimo, početkom studenog Gužvaci odlaze na turneju po Republici Irskoj, a na putu prema otoku nastupiće 06.11. u Beču, u klubu Venster 99. U kultnom klubu „Fibber Magees“ u Dublinu nastupaće 10. i 15. studenog, u Corku u Fred Zeppelins clubu 13.11. U povratku odsvirat će 18. studenog koncert u klubu Esperanza u Schwäbisch Gmündu, u Njemačkoj.

Kako najavljuju iz Gužve u 16-ercu, nastup u KSET-u bit će prvi koncert u Zagrebu u novoj postavi, u kojoj je sada na drugoj gitari i na pratećem vokalu Silvestar Mrak, lider također poznatog osječkog punk benda Grupa tvog života (GTŽ).

Koncert će biti presjek kompletnog stvaralaštva Gužve, te će se bend potruditi da na binu izvede i svog originalnog člana i autora najvećih hitova Kemu, koji je već godinama na privremenom radu u Zagrebu.

Gužvaci obećavaju pravu feštu u KSET-u, a pošto su zamislili da atmosfera bude svečarska na ulazu će svakom posjetiocu podijeliti slavonsko piće dobrodošlice, a kako kažu publika će biti u prilici i da degustira tradicionalni obrok “kru’a, masti i paprike”.

Ulaznice za koncert u KSETU po pretprodajnoj cijeni od 35 kn možete kupiti u Dirty Old Shop-u i KSET-u. Na ulazu će koštati 45 kn. Ulaz se otvara u 20 sati, a koncert počinje u 21:30h.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE