U sklopu održavanja Wine & Bike Tour-a 2015, na području Erduta, nastupit će i najveća hrvatska diva te jedan od najljepših vokala na ovim prostorima – Josipa Lisac. Josipa dolazi pod koncertnim nazivom “Gdje Dunav ljubi nebo”, a lokacija samog održavanja ne odmiče puno od naslova njezinog hita. Koncertom u sklopu Wine & Bike Tour-a Erdut koji će se održati 12.9. u 19.00 sati, u vinogradu Erdutskih vinograda d.d. s prekrasnim pogledom na Dunav, slavi se ljubav – kako stoji u priopćenju organizatora, a da cijela stvar bude bolja, tu je i In da sofa lounge zona prije i poslije koncerta. U njoj posjetitelji mogu uživati u raznim okusima vina, dobroj glazbi, opuštenoj atmosferi i svim ostalim osjećajima koje jedan vinograd može pružiti. Za rasplesanu atmosferu poslije koncerta zaslužan će biti DJ Umbo, a ulaz na In da sofa lounge je potpuno besplatan. 

 

Cijena karte za koncert je 60,00 kuna i ulaznice, osim na samom događaju, možete kupiti u Barcelona pubu i u sustavu Eventim.

 

NAPOMENA: 

Postoji i besplatan organizirani prijevoz na mjesto koncerta i natrag do Osijeka, a polasci su zakazani s Trga Ljudevita Gaja u Osijeku i to po sljedećem rasporedu: 

17:30 h 

18:00 h

Polasci od Erduta do Osijeka idu u: 

22:00 h 

23:00 h

U autobus stanu 44 osobe.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE