Ovih dana udruga Pannonian napravila je male promjene što se tiče samog glazbenog ustroja ovogodišnjeg izdanja festivala, ali i cijena ulaznica koje su od sada jeftinije. Ovogodišnje izdanje Pannonian Challenge-a održava se od 19. do 23. kolovoza na lijevoj obali Drave, a najavljen je novi, redizajniran i financijskim mogućnostima prilagođen glazbeni program. Izvođač glazbenog dijela i partner ovog događaja Igor Mlinarević kao razloge je naveo:

S obzirom na lošu gospodarsku situaciju te velik broj iseljenih mladih ljudi iz Osijeka i okolice u zadnjih godinu dana, prisiljeni smo otkazati dio ovogodišnjeg programa.

 

Na angažiranju izvođača i promociji glazbenog programa zajednički je radio tim Luminisa uz pomoć volontera udruge Pannonian, te uz našu najbolju volju i napore nismo uspjeli ispuniti očekivanja u broju prodanih ulaznica kako bi koncept opstao te smo ga, a da ne ugrozimo sam događaj, odlučili restrukturirati.

 

Što se tiče samog sportskog programa, sve ostaje isto, a ove godine očekuje se najjači ekstremni program uz dolazak najboljih europskih BMX, Skate i Inline sportaša. Za sve one kojima smještaj u kampu možda nije najbolji izbor, organiziran je smještaj u STUC-u, točnije u prostoru novog studentskog doma u Kampusu. Velika novost je i popust od 40% na željeznički prijevoz HŽ-a u grad Osijek. Zdenko Liška, predsjednik udruge Pannonian, navodi:

Zbog teškoća u poslovanju došlo je do situacije da partner ne može odraditi najavljeni lineup, pa je udruga Pannonian preuzela na sebe realizaciju glazbenog dijela u djelomično prilagođenoj verziji. Trudili smo se da najavljeni line-up ne gubi previše u kvaliteti, a da zabava ostane i dalje na visokom nivou.

 

 

Novi raspored koncerata, nove cijene ulaznica kao i način povrata novca navodimo ispod:

 

Koncerti

 

SRIJEDA: DJ Omer / Kazamat

ČETVRTAK: DJ Umbo, VANILLAZ, Phill & Dansmore

PETAK: DJ Ascaloon, KIRIL DZAJKOVSKI, DJ Eddy Ramich

SUBOTA: Die Hausers, Debeli Precjednik, HLADNO PIVO, DJ (uskoro dodatne objave)

 

Nove cijene ulaznica

 

SRIJEDA: besplatno

ČETVRTAK: sport: 30kn, koncerti: 50kn

PETAK: sport: 30kn, koncerti: 70kn

SUBOTA: sport: 30kn, koncerti: 50kn

 

FESTIVALSKA ULAZNICA u pretprodaji: 150kn (www.entrio.hr)

FESTIVALSKA ULAZNICA na događaju: 175kn

TRODNEVNA SPORTSKA: 70kn

 

Povrat

 

Postoje tri opcije povrata već kupljenih karata:

Dodatna festivalska karta

Drink paket – gratis cuga i klopa na festivalu u razlici cijene

Povrat novca

 

Za sve informacije o povratu novca i opcijama za fanove koji su već kupili kartu, kao i sve ostale informacije o događaju, posjetite: 2015.pannonian.hr

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE