U zagrebačkoj Tvornici kulture, ove subote, 30. svibnja, održat će se zgodan rap događaj.

Naime, u organizaciji YEM kolektiva, nastupiti će veterani srpske scene, Mikri Maus (Prti Bee Gee) i Bvana iz Lagune. Mikri je nedavno objavio album Mikrijev zabavnik, a zajedno s Bvanom vjerojatno će izvoditi stvari sa zajedničkog izdanja 50 eura micc.

Tibor je mladi reper koji je prošle godine objavio album sa TR33Z kolektivom zvan Priroda x Društvo kao i EP Dim i to, s Kalijem. Inače je član Dregermajster Crewa, član bivšeg Represija teama te sve češći suradnik rovinjskog producenta Flowdeepa s kojim je nedavno objavio album Pacino.

Osim njih, nastupit će još sve popularnija zagrebačka rap grupa KUKU$, čiji hype nimalo ne jenjava, nakon mixtapea FLEXIKON i nekolicine nastupa uz bratski High5.

Za after zaduženi su Lik iz Sjene i DJ Tikach.

Cijena ulaznica je 35 kuna dok će 50 kuna bit na dan koncerta. Ulaz na samo after je 20 kuna.

Detaljnije na facebook eventu klikom OVDJE.

NAGRADNA IGRA
1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Mikrija i Bvanu, Tibora i Kuku$ Klan u Tvornicu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u petak, 29. svibnja na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE