Poznati britanski bend Florence + the Machine objavio je da zbog zdravstvenih razloga (lomastopala Florence Welch, liderice benda) neće nastupiti na ovogodišnjem izdanju INmusic festivala nego tek na idućem.

 

Donosimo izjavu organizacije INmusica:

„VAŽNA OBAVIJEST:
Zbog nedavnog loma stopala liderice benda Florence Welch i neodgodivog medicinskog tretmana na datum potvrđenog nastupa Florence + The Machine na INmusic festivalu, nastup Florence + The Machine odgađa se za INmusic festival 2016. godine.

Zajedno s Florence i njezinim menadžmentom molimo i zahvaljujemo se za razumijevanje, te joj želimo brz i uspješan oporavak. Florence se i osobno obratila svim fanovima, a što vam je rekla pogledajte u videu niže.
Obzirom na nastalu promjenu u datumu nastupa Florence + The Machine na INmusic festivalu, vlasnici dnevnih ulaznica za 23. lipnja 2015. mogu svoju ulaznicu zamijeniti za trodnevnu festivalsku ulaznicu ili mogu ostvariti povrat novca. Za realizaciju zahtjeva molimo obratite se na tickets@inmusicfestival.com. Kupcima festivalskih trodnevnih ulaznica koji su se, između ostalih nastupa na ovogodišnjem festivalu radovali i nastupu Florence + The Machine, bit će omogućena kupnja najpovoljnijih (early bird) ulaznica za INmusic festival 2016. godine. Tzv. ulaznice za ranoranioce moći će kupiti isključivo vlasnici ovogodišnjih trodnevnih festivalskih ulaznica te stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da čuvaju svoje ulaznice jer će jedino pomoću jedinstvenih podataka ovogodišnje ulaznice moći ostvariti kupnju early bird ulaznice za INmusic 2016.
INmusic festival intenzivno radi na dogovaranju izvođača koji će nastupiti u utorak 23. lipnja. Novo svjetsko glazbeno ime koje će se naći na ionako bogatom lineupu INmusic festivala 10 biti će objavljeno uskoro. “

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE