Kultni zagrebački punk bend Šank?! održat će najveći koncert karijere u rodnom gradu 23. svibnja u Tvornici kulture. Šank?! trenutno slovi kao jedan od najvažnijih punk bendova nove generacije, a iza sebe već imaju neizostavne himne poput Grad je naš, Zagreb gori, Sve za kraj, Na šank, 100 godina itd. Dečki su 5. svibnja izdali novi album pod nazivom Naša stvar kojeg će ujedno i promovirati na koncertu u Tvornici. Neupitno je da će na koncertu biti pregršt znoja, piva, dobrog skakanja i jednoglasnog pjevanja svih pjesama, a dodatni intenzitet večeri dodat će i bend SpokOi! Organizator događaja je agencija YEM.

 

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 35 kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznica biti 45 kn. Ulaznice možete nabaviti na službenim prodajnim mjestima:

Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Entrio

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Šank?! u Tvornicu!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u petak, 22. svibnja, na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE