Nakon sjajnog zimskog izdanja, glazbena platforma Tuborg Open Fair ovog proljeća doživljava novo izdanje. Idući petak, 22. svibnja u paviljonu 9 zagrebačkog Velesajma Tuborg Open Fair domaćoj publici u goste po prvi put u Zagreb dovodi legendarnog tvorca drum ‘n’ bassa i jednog od najutjecajnijih albuma u povijesti elektronske glazbe, TimelessGoldiea!

 

Osim njega, dolazi još izvođača, a među njima ističe se MC Lowqui, jedan od poznatijih britanskih MC-a koji je na drum ‘n’ bass sceni još od 90ih godina, a surađivao je sa velikim imenima svjetske bass scene.

Također, beogradski rap sastav Bad Copy jedan je od gostiju, pa će tako zagrebačka publika nakon godinu dana ponovno uživati u verbalnim majstorijama Ajsa, Timbea i Wikluha. Regionalni miljenici setlistu će vjerojatno bazirati na albumu Krigle iz 2013. godine, a nedvojbeno će se naći mjesta i za klasike kao što su Orbod mebej (1996.), Sve sami hedovi (2003.) te Najgori do sada (2006.).

 

Nasupiti će i Mmmeniga (Vedran Meniga), bubnjar legendarnog šibenskog punk benda Nula te bubnjar Radikal Dub Kolektiva. Danas jedan od najaktivnijih promotora i DJ-a u zemlji, čovjek iza Oulook festivala i vlasnik Pozitivnog ritma, domaćina svih događaja na tvrđavi Punta Christo.

Jedan od aktera bit će Drumroll, live drum ‘n’ bass projekt Janka Novoselića (bubnjar – TBF, Kozmodrum, Strobelyx, Tobogan) i Bogumila Kulage/Therona Touretta (synth – ABOP, Sinestet).

 

I za kraj reda izvođača, Chew the Fat! Croatia, kao najistaknutija klupska večer u Zagrebu, nastala po uzoru na poznat londonski noćni program. Rezidenti Yesh i DMT, uz podršku MC Tone Tuora i VJ-polygona na vizualima, osigurat će masni bass i dokazati zašto su referentna točka za bass glazbu u regiji te već redoviti izvođači Outlook festivala iz godine u godinu. 

 

Ulaznice za Tuborg Open Fair dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr. Cijena ulaznice je 50 kuna u pretprodaji, a 65 kuna na dan događaja.

Ovaj događaj službeni je warm-up za Outlook festival.

 

Svi ostali detalji mogu se pronaći na službenom facebook eventu ovog događaja – OVDJE.

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Tuborg Open Fair!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u četvrtak, 21. svibnja, na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE