Finski metal sastav Apocalyptica, naširoko poznati po posebnom pristupu heavy metal glazbi na violončelima, čiji su oblik glazbe nazvali cello metal, dolazi u Zagreb 15. listopada 2015. godine u Tvornicu kulture, povodom svjetske turneje na kojoj promoviraju svoj novi uradak Shadowmaker

Apocalyptica je na sceni od 1993. godine kada je počela karijeru s obradom pjesama Metallice na violončelima, a kasnije su se s vlastitim materijalom uvrstili među vrhunske heavy metal sastave na svijetu, a to dokazuje i impresivan opus cover i autorskih pjesama, suradnji s raznim glazbenicima i brojem albuma. 

Zanimljivost oko Shadowmakera jest ta da je album po prvi puta napravljen s jednim i to novim vokalom, a riječ je o Frankyju Perezu koji se pridužio Eiccu Toppinenu, Paavi Lötjönenu, Perttuu Kivilaaksu i Mikki Sirénu.

Bez sumnje je da će koncert biti predstavljen kao vrhunska atrakcija koja će privući ne samo zaljubljenike u metal, već i ostale poklonike glazbe općenito koji su željni poslušati unikatan sastav.

Ulaznice kreću u prodaju od ponedjeljka 18. svibnja, koje će do 12. srpnja biti 120 kuna, a nakon toga bit će 140 kuna, dok će na dan koncerta biti 160 kuna.

 

Karte se mogu nabaviti na sljedećim mjestima: 
 
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13 
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr
Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr
 
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE