Zagrebački sastav Elemental, čija se glazba ne može okarakterizirati samo u okviru rap žanra, nastupit će u osječkom alternativnom klubu Epic 8. svibnja, povodom plasiranja njihovog najnovijeg singla Goli i bosi u eter, koji je već sada pobrao samo pozitivne kritike, a po kojem će se nazvati i novi, sedmi studijski album koji će izaći tijekom 2015. godine.

Nesumnjivo je da će Elemental užariti atmosferu u Epicu i stvoriti grotlo pozitivne energije i ritma, a cijena ulaznice u pretprodaji je 40, dok će na dan koncerta biti 50 kuna. Epic svoja vrata otvara u 22h, dok će Elemental krenuti s nastupom u 23h.

Više informacija u službenom EVENTU.

Mixeta je za vas pripremila dvije ulaznice putem nagradne igre, a sve što trebate napraviti jest slijediti korake ispod.

 

 

 

NAGRADNA IGRA

 

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Elemental u Epic!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti dan prije događaja, u četvrtak, 7. svibnja, na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE