Prošlo je godinu i pol od zadnjeg intervjua, pa da čujemo što nam Kandžija ima za reći ukratko o proteklom vremenu od posljednjeg cyber druškanja.

Zajedno s bendom, Golim ženama, dodatno si se isprofilirao na domaćoj sceni. Plasirali ste i live album, Folder sa Golim žena iz Plana B. Ukratko, tvoj pogled na godinu iza nas i spomenuto izdanje?

Ovih godinu dana smo tek otkrili Gole žene koje postoje već dugo, ali smo ih tek sad zapisali tonski i krećemo u nove pobjede.  Folder je bio uvertira i live snimak starih stvari, a sad smo spremni na album, što je zajebano s bendom jer obično se počne pretjerivati u svakom smislu. Ovo će bit taman. Čut ćete na vrijeme.

 

Objavili ste baš nedavno spot za pjesmu Crkva, pa me zanima otkud takva tematika pjesme, kako je došlo do ostvarenja te ideje u kombinaciji sa spotom, budući da je jako zanimljivo napravljen… Dakle, par riječi o Crkvi?

Mi smo odrasli ljudi i u našim godinama se pod normalno počinju sklapati brakovi i to su jako bitne odluke, a čini nam se da su mnogi krenuli krivim putem i zaboravili na prave vrijednosti i tradiciju. Mnogežene danas, a i pjevači i svirači danas propagiraju svašta, da ne kažem – grehote, a to je grehota. Ova je pjesma  posvećena pravoj ljubavi , to nam svima najviše fali. Možda je kriza, besparica, možda nema posla, ali uvijek imamo i treba nam ljubavi. Samo ljubav.

 

Opis pjesme na Youtubeu kaže da je to prvi singl s predstojećeg albuma koji izlazi na jesen. Može nešto o tome – što bismo tada mogli očekivati od K&GŽ?

Ništa ne očekujte. Ako već moraš, zamisli Wu tang s tamburicom i ‘armonikom, najbliži opis mogući.

 

U srijedu nastupate u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u zajedničkoj organizaciji Good Vibrationsa i Ferragosto JAM-a; Koliko vidim, event odlično prolazi kod ljudi. Što ti ga Gole žene, na čelu s tobom, pripremaju Zagrepčanima?

Najbolji domaći koncert koji su gledali ove godine. Gole žene, naravno Toxara i još gosti, koncert preko 2 sata i skakanje. Taj dan katarza, idući dan upala mišića, a oporavak barem par dana. Tko dođe popit će koji unučić, a pričat će unucima. Kohorta Zagreb.
 

Nemamo ništa posebno za nadodati, Stjepku i ekipi želimo sve najbolje u nastavku karijera, počevši od sutra!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE