U subotu navečer smo imali priliku čuti jedan od trenutno najboljih bendova na ovim prostorima. Vinkovci su ih odlično dočekali, što zbog nedostatka kvalitetnih koncerata i događaja, što zbog odlične atmosfere koju je priredila predgrupa the Karambol
 
Sve počinje oko 23 sata i od samog početka publika daje hvalevrijedan feedback. Dečki su predstavili i novog člana, trubača Nebojšu. Repertoar pun hitova upotpunilo je i nekoliko stvari s novog albuma. Ostrvo pusto i Praktična žena, iako su to bile pjesme s najnovijeg albuma, većina u dvorani je pjevušila zajedno sa Žaretom.  Dialup Lama je kao gost odlično odradio posao na dvije pjesme, gore spomenutom ‘ostrvu’ i Mir u svetu!
 
 
 
 
Poseban dojam je ostavio Klovn kojeg je Žarko izveo sam na gitari i uz snop jednog reflektora. Lutka i Klinka su udovoljili ljubavnim parovima, a za kraj S.A.R.S. ostavlja Perspektivu. Cijela dvorana je osjetila skakanje publike na refrenu. Na poziv na bis odgovaraju sa još jednom “Lutkom”. Odličan show završava oko 00:30, a u odlasku se čagalo na Dubiozinu pjesmu Kažu.
 
Organizacija je bila za svaku pohvalu i jasna poruka da su Vinkovčani vrlo voljni popratiti događaje koji razbijaju već vrlo ustaljenu monotoniju u njihovom gradu po pitanju noćnog života.
 
 
 
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE