Crowbar nam se vraća u Zagreb i to nakon nepunih godinu dana nakon nastupa u Močvari, a ovoga puta zasvirat će nam u Vintage Industrial Baru 7. ožujka. Koncert se održava u sklopu proslave punoljetnosti Radio Studenta.

Sludge metal bend koji je na sceni više od 20 godina već nam je predstavio materijale s najnovijeg albuma Symmetry In Black, no ne sumnjamo kako će ovoga puta dodatno upotpuniti atmosferu sa starim klasicima, a i s možda ponekom nikada objavljenom pjesmom.

Ulaznice puštene u prodaju, kupiti se mogu u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru po cijeni od 80 kuna, na dan koncerta 100 kuna, a portal Mixeta za vas je pripremio dvije ulaznice za koncert putem nagradne igre.

Ukoliko želite osvojiti ulaznicu, sve što trebate je slijediti korake navedene ispod.

 

 

 

NAGRADNA IGRA
 
 
 
 
1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
 
 
 
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 
 
 
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Crowbar u Vintage Industrial Bar!“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
 
 
 
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/icE koje ćemo objaviti nekoliko dana prije koncerta na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
 
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE