Punk – rock grupa iz Osijeka, Gužva u 16-ercu, koja zbog svojeg dosadašnjeg rada već kod publike i kritike ima kultni status, najavila je novu regionalnu turneju. 

Objavljeni su prvi datumi predstojeće turneje, a posebno vrijedi napomenuti da će tri nastupa održati u gradovima u kojima do sada nikada nisu nastupali.
 
Treba izdvojiti da su dogovoreni, između ostalih, veliki zajednički nastup u Beogradu s legendarnim kragujevačkim punk bendom KBO!, te koncerti u kultnim klubovima Lazareti u Dubrovniku i Quasimodo u Splitu.
 
Turneja dosad izgleda ovako:
 
27.02. –  Lukavac – BBCC
28.02. –  Županja – Caffe Bar Park
13.03. –  Vinkovci – Walkow
14.03. –  Beograd – Božidarac
20.03. –  Požarevac – KB klub
21.03. –  Ruma – Buka pod Rumom
27.03. –  Dubrovnik – Lazareti
28.03. –  Split – Quasimodo
 
Uskoro će biti objavljen dopunjen popis gradova koje će “Gužvaci” posjetiti tijekom proljeća. Potvrđeno je i sudjelovanje benda na nekoliko ljetnih festivala po regiji, ali te datume će bend objaviti tek kada i organizatori festivala objave svoje programe.
 
Paralelno s koncertnim aktivnostima, Gužva vrijedno radi i na novim pjesmama. Slavonski pankeri se, uz neke od najvećih bendova glazbene scene s naših prostora, nalaze i na popisu sudionika kompilacije “Za tebe”, posvećene legendarnom pulskom bendu KUD Idijoti. Kako kažu, s osobitim zadovoljstvom će sudjelovati u tom projektu.
 
 

 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE