Nedugo nakon 23 sata bez uvoda, na binu se penju Krešo i Kisele Kiše. Bogatog outfita kakvog ne bi složio ni Neven, vesela petorka obogatila je svoj nastup u stilu The Adictsa, bacajući konfete, prskajući sprejevima i ostalom koreografijom.  Na jednoj od najmanjih bina u gradu, njih petorica nekako su se zgurali i pružili feštu za pamćenje. Cijela fešta protekla je vrlo energično, uz pogo, pjevanje, skakanje…Dok je KKK prašio, punkeri su plesali pogo ispred bine, a redari čuvajući binu izgledali su kao fliper palice koje odbacuju vesele i rasplesane posjetitelje, koji su se nerijetko zbog toga nalazili na podu. Mislilm da je debljeg redara to posebno uveseljavalo iako je imao mrko lice cijelu noć. U Cadillacu smo imali priliku vidjeti i reprizu s ČUF-a, naime bijeli vitez Draško ponovno se penjao na binu te je tako bio drugi vokal KKK-a. Osim što je KKK dijelio binu i mikrofon s bijelim vitezom, dijelio je i s drugim posjetiteljima koji su navodno potegnuli čak iz Šibenika. Cijeli gig Krešo i ekipa uvećali su s više od 34 pjesme.

 

 

Cijela fešta započeta je s Lo Lo Lo (Na Na Na), odmah nakon tog slijedi Duško. Atmosfera se sve više zagrijava uz Zrće te se održava lagano uz Odu mudraca. Prava eksplozija nastaje uz Lako je biti… i Inače gdje se trubač sve više počinje isticati. Dodatno ulje na vatru KKK dolijeva s pjesmom Uvijek za koju su snimili i video spot:

 

 

Uz moguću buduću himnu „Eurobske“ unije U Zemlji Zvijezdica Sjajnih mogli smo čuti prognozu onoga što nam slijedi u bliskoj budućnosti. U bogatom repertoaru KKK-a osim Hit-a, čuli su se  brojni budući i sadašnji hitovi kao što su Via Roma,Mišo, Cajka,Još ti nije kasno,Dubo,Ona je on, Babo…prvi dio fešte završio se uz To Me Pali i obradu Štulića.

 

 

Nakon prvog dijela fešte uslijedio je „after“ koji je sam po sebi bio vrhunski. Dio publike napustio je Cadillac, a nedugo nakon toga slijedi pravi pozitivan šok. Na binu se ponovno penje KKK i započinje drugi dio konferencije, ovaj put bez ometanja bijelog viteza koji je napustio lokal. Za Krešu i njegovu ekipu imamo samo riječi hvale, pogotovo zbog dvostrukog nastupa. Ipak treba smoći snage i odraditi više od 40 pjesama. Da ocjenjujemo nastupe, ovaj nastup bi ocijenili ni više ni manje nego s izvrsnom ocjenom.

 

Galeriju s koncerta pogledajte OVDJE

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE