U nastavku objava za ovogodišnji INmusic festival danas je otkrivena su još dva imena festivala koji nas iz tjedna u tjedan oduševljava kvalitetom izvođača koji će na njemu nastupati ove godine: Kate Tempest i Paolo Nutini

 

Iz Londona u Zagreb nam ove godine stiže mlada engleska pjesnikinja i reperica, Kate Tempest. Kada ne repa, piše slam poeziju, a sa svojim bendom Sound of Rum snimila je album Balance, koji joj je donio nastupe na velikim svjetskim festivalima kao što su Glastonbury i Latitude.

Na Inmusic dolazi promovirati novi album Everybody Down, koji je snimila prošle godine u Londonu, a koji je naravno već oduševio kritiku i publiku te joj donio nagradu Radioeinsa i Der Tagesspiela za album godine 2014.

 

Idući izvođač koji nam je postao poznat je trenutno najpoznatiji škotski glazbenik, Paolo Nutini. Čovjek koji je trenutno na vrhuncu karijere, iza sebe ima tri albuma od kojih je prvi These Streets ostvario čak četverostruku platinastu nakladu. Njegov zadnji album Caustic Love mnogi smatraju njegovim najboljim izdanjem te je isti tjedan kada je i izdan završio na vrhu UK Album Charta. Iza sebe ima nastupe na velikim festivalima poput Glastonburya, imao je čast biti predgrupa Rolling Stonesima, a svirao je i na otvorenju Olimpijskih igara 2012. u Londonu. U svom pohodu na svijet stat će i u Zagrebu, na ovogodišnjem INmusic festivalu, i bez sumnje ostaviti publiku bez daha kao što je to učinio cijeloj Velikoj Britaniji.

 

Sudeći po raznovrsnosti ovogodišnjih izvođača, možemo samo nestrpljivo čekati objavu idućeg, a do tada rezervirati slobodno vrijeme od 22. do 24. lipnja ove godine za INmusic.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE