Gang Of Four, jedna od najkultnijih britanskih post punk grupa, najavili su svoj nastup u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture 24. travnja 2015. godine.

 

Bila je 1979. godina kada se grupa probila na svjetsku post punk scenu sa svojim velikim hitom „Damaged Goods“, a nije prošlo dugo vremena do izlaska najvećeg albumskog uspjeha pod nazivom „Entertainment!“. 35 godina nakon prvog uspjeha bend i dalje zrači post punkom u ovom digitaliziranom elektro svijetu pa se stoga ne sumnja kako će momci iz Gang Of Four prirediti pravi mali spektakl za sve prisutne. Naime, Zagreb nije strani pojam samome bendu pošto su prvi puta tamo nastupili 1981. godine na Bijenalu u postavi sa Andyjem Gillom, Johnom Kingom, Daveom Allenom i Hugom Burnhamom. Predgrupe su tada bile Šarlo Akrobata i Haustor, a radnja se zbivala u Domu sportova. Također, bilježi se i nastup prije šest godina u „Pauku“, a ovoga puta odlaze na turneju povodom novog albuma „What Happens Next“ koji će ugledati svjetlost dana u veljači iduće godine.

 

Ako želite biti dio publike 24. travnja 2015. godine, ulaznice možete nabaviti po cijeni od 100 kn od danas do 28. veljače. Od 1. ožujka ulaznice se penju na 120 kn dok će na dan koncerta iznositi 140 kn. Ulaznice su dostupne na blagajni Tvornice kulture te na web stranicama www.entrio.hr i www.eventim.hr

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE