Zagrebački klub Sirup, poznatiji kao hrvatska inačica Berghaina, održavat će ugrijani dance floor cijeli prosinac i to s kvalitetnim DJ imenima i puno znoja na rasplesanim klupskim tijelima. Ne radi se tu samo o običnim klupskim večerima. Naime, proslavit će se godišnjice zagrebačkih klupskih večeri, festivala te jednog vinil dućana. 

Predstava počinje u pravom berlinskom duhu koji će otvoriti Escape, a već 5.12., uz residenta Garsa, vraća se Jakov Kolbas sa svojom vinil kolekcijom za „izvrtiti“. Domaća imena Mixel i Brighton pobrinut će se da zatresu zidine Paromlina. Pleše se od 01 do 08 h, a upad je 35 kuna.

 

 

Subotu, 6. prosinca, ugrijat će Nadja i Homeboy koja će uvesti ekipu u ono što slijedi, a to je jutarnji after Illectricity festivala koji će se događati u Pogonu Jedinstvo i trajati sve do podne dok će se za pultom izmjenjivati Pytzek, Tvrtko i CFSN DJs uz ponekog gosta iznenađenja. Upad za ovaj dan iznosi 30 kn od 01 do 05 h ujutro, a od 05 h – 20 kn. Ako pak priložite festivalsku ulaznicu Illectricity festivala ulaz je besplatan.

 

 

U četvrtak, 11. prosinca, slijedi večer pod nazivom „Apsolutno“ gdje gostuje TLR koji se na sceni nalazi već 20 godina kao DJ, producent i onaj koji drži vlasničke papire labela Crème Organisation. Na ‘kremi’ izdaju globalno renomirani umjetnici poput Legowelta, D’marc Cantua, Basic Soul Unita, Orque Electronique. Uz TLR-a tu će se naći i gospodin rezident Mastersa, osnivač Das Hausa i gospodin kojeg je nedavno proeporučio Boiler Room, Brighton, i naravno sve pod palicom domaćina Ovo Ono. Sirup pleše od ponoći do 07, a participacija na ulazu je 50 kn

 

 

Da se približi kraju plesna polovica prosinca, u subotu 13.12. na redu je proslava prve godine Deep ‘n’ Delicious kolektiva i tom prilikom će gostovati Boris Werner, Nizozemac koji svoj DJ stil naziva: „good house music“. Pleše se od 01 do 08 h, a upad iznosi 50 kn

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE