Hrvatski glazbeni sastav Meritas objavio je novi spot za pjesmu Odlazak s njihovog najnovijeg albuma Gle!  Tekst pjesme napisala je Ines Prajo, a za produkciju pjesme zaslužni su Pavle Miholjević, Jure Ferina te Meritas, a za pre-production zaslužan je Dragan Lukić Luky.

Meritasice su na svom facebook pageu o spotu napisali sljedeće:

Glavna protagonistica istoga je akademska glumica Marija Tadić, režiju i kameru za video broj potpisuje Mare Milin, dok je za montažu zaslužna Maida Srabović.
 
‘Kao da sam odlukom da objavim ovu pjesmu te kroz glazbu, stihove i samim trenutkom koji sam uhvatila dok sam je pjevala, zapravo sve rekla onome tko mi nešto znači. Najvažnije mi je bilo prenijeti emociju koju sam imala dok sam je skladala i da sve što nadalje snimimo samo prati i podcrtava taj osjećaj.’ – rekla je Anita.
 
„Nakon suradnje s Marijom iza kamere na video broju za našu pjesmu „Budi blizu“, priželjkivale smo trenutak u kojem će Marija ponovno stati ispred kamere u jednoj od naših pjesama. U dnevniku jednog lijepog izleta, kroz isječke toga dana u vremenu koje ostaje za nama, divna Marija utjelovila je sjetu i sreću… Osjećamo se povlaštene raditi s takvom ekipom. Veliko hvala Mariji, Mari, Maidi, Saši, Miji i dragom društvu u Metlici…” – Meri o suradnji u novom video spotu.
 
Tekst pjesme Odlazak:
 
sad mirno
ostavi me tu
na podu nalik djetetu
 
rukavom skupljam
prašinu
u svome žutom džemperu
 
u tvoj se korak
uvlačim
u tvoju kožu oblačim
 
da shvatim 
i da prihvatim
da sebi sebe oprostim
 
pada mrak
odlazak
nevidljiv netko zna
vrata nam otvara i zatvara
 
u svoju vlas
pretvori me
u kruh i koru naranče
 
i negdje opet
stvori me
kad nikog drugog ne bude
 
 
 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE